TUKARKAN IKLAN ANDA YG TAK 'CONVERT' TU... KEPADA IKLAN VIDEO YG OSEM

seperti di bawah

◊ Harga kasih Sayang

◊ *Siap dalam 36 jam

◊ Jaminan Wang Dikembalikan

◊ Video Wasap & Insta Friendly

Kenapa SAYA perlu ada iklan Video?

  • Video lebih mudah convert berbanding teks, orang lebih suka tonton video daripada melihat teks ini adalah FAKTA
  • Video juga akan meningkatkan kredibiliti bisnes anda, org akan melihat bisnes anda BUKAN biasa-biasa
  • Video akan menjadi “WOW Factor” kepada IKLAN anda

FB & google sangat sukakan video, trafik video di Malaysia kurang saingan. Ambil peluang SEKARANG! Di Malaysia ni hanya syarikat2 besar sahaja yg mengunakan video utk promosi mereka. Ini kerana utk menghasilkan sesebuah video promo ianya menelan belanja yg BESAR.

KINI tidak lagi… kami boleh bantu anda buatkan VIDEO PROMO pada harga yg sangat berpatutan.

Kami akan buatkan video durasi antara 1 – 3 minit.

ADA LAGI… Kalau tak puas hati atau kami lambat deliver, wang akan dikembalikan, Kami SERIUS, JAMINAN kami anda tak rugi apa-apa pun TAK SUKA kami pulangkan duit balik.

BERBALOI TAK?

Tunggu lagi...

untuk 100 pertama 100 yang berikutnya RM559 RM359 RM259 RM100 sahaja!

TAK NAK ke Video Promo macam ni…

Jom tengok FAKTA Menarik tentang Video Marketing

Infografik MENARIK tentang Video Marketing
infografik video promo
TAK NAK lah….

TAK NAK! Alamak… macamana ni… macamana kami nak bayar duit tiket wayang, duit bateri kete, duit top-up prepaid, duit makan cicak tokek belaan.

Acah Pak Kasim

Tak nak? Takde masalah… anda ada 1001 alasan utk kata TAK NAK…

Anda mungkin TAK NAK sale meletup Nanti stok habis, kesian kpd org yg tak dapat

Anda mungkin TAK NAK beribu klik ke website Nanti server jam, kena Warning dgn hosting provider

Anda mungkin TAK NAK bisnes anda dikenali, nak biasa-biasa je… Nanti org kata nak nunjuk2lah tu

Anda mungkin TAK NAK ikut trend Nanti bisnes saya maju sama mcm org lain

Apa ada hal kalau tak nak… Kami tak rugi apa-apa pun.

Tapi, kalau NAK! Anda akan dapat:

Video Whatsapp dan Insta Friendly

 

  • video saiz <16MB (Wasap & Insta friendly)
  • video HD 720p (1-3 minit)

 

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

 

  • No question ask kata omputih
  • Sebab kami percaya org yg ada niat utk menyusahkan org lain, Allah akan balas seadilNya

 

Kami memang nak bantu usahawan2 yg belum pernah buat video promo utk sekurang2nya mencuba

Tulis banyak2 pun tak guna.

Akhir kata… korang tekan butang Tempah Sekarang! dan tunggu magik yg kami buat… kalau SUKA simpan video tu… tak suka kami bagi balik duit…

Tunggu lagi...

untuk 100 pertama 100 yang berikutnya RM559 RM359 RM259 RM100 sahaja!

PS: Tawaran ni utk 100 video sahaja. Buat keputusan cepat ‘FAST ACTION FAST RESULT